Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TURGUTLU, (DHA) - TFF 2'nci Lig temsilcilerinden Turgutluspor'un transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden Hakan Turan, yeni sezonu iple çektiklerini söyledi. Ankara Demirspor'dan transfer edilen 28 yaşındaki savunmacı, "Hazırlıklarımıza başlayalı 10 günü geçti. Sezon başı kampları her zaman yoğun geçer. Bu süreçte iyi çalıştık. Bunu iyi değerlendirmek, yoğun tempoya hazırlanmak istiyoruz. Arkadaşlık ortamımız çok güzel. Çalışmalarımız yorucu olmasına rağmen güzel geçiyor.

        Koronavirüs salgını yüzünden uzun süre seyircisiz oynadık. Yeni sezonda seyircinin gelmesi bizim için heyecanlı ve güzel olacak. Turgutluspor taraftarının önünde oynamak heyecan verici. İnşallah pandemi yüzünden bir sıkıntı yaşamayız tekrar. Taraftarlarımızla birlikte güzel sonuçlar alırız. Turgutlu halkını da Turgutluspor camiasını da en iyi şekilde, layık görünen yerde bitiririz" dedi.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Turgutlu TURGUTLU, (DHA)

        2021-07-25 12:47:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa