Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA,(DHA) - TFF 1'inci Lig'e yükselen Manisa Futbol Kulübü'nde futbol direktörlük görevine Yılmaz Bal getirildi. Yılmaz Bal için takımın Afyonkarahisar'da kamp yaptığı otelde gerçekleşen imza töreninde Başkan Mevlüt Aktan ve Sportif Direktör Serkan İşyapan da yer aldı. İmza töreninde konuşan Yılmaz Bal, "Manisa Futbol Kulübü'ne geldiğim için çok mutluyum. Geçtiğimiz sezon namağlup şampiyon olan bir ekibe katıldım. Bunun vermiş olduğu büyük bir mutluluk var. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni bu göreve layık gördüler. İnşallah elbirliğiyle başarılı olacağımıza inancım tam. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Bal'ın güzel bir aileye katıldığını vurgulayan Başkan Mevlüt Aktan ise "Kulüp büyüdükçe nitelikli, kaliteli, güvenilir insanları içimize alıyoruz. Böyle de olması gerekiyor. Bunlar tek başına yapılacak işler değil. Futbol bir ekip işi. Daha önceden de tanıdığımız, sevdiğimiz Yılmaz kardeşimle görüştük. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Umarım Manisa Futbol Kulübü'nde hep birlikte başarılı günler geçiririz. Manisa Futbol Kulübü keyifli bir kulüp. Ne yaptığını bilen bir kulüp. Ne yapacağımız da çok önemli. Yılmaz kardeşimin bilgi ve birikimlerinden en iyi şekilde faydalanacağız. Hedefimiz Süper Lig ve umarım en kısa sürede hedeflediğimiz yere ulaşırız" diye konuştu.

        DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2021-07-24 16:05:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa