Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serkan ÖZDEMİR/MANİSA, (DHA)- MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde, 3'üncü derece SİT alanında kaçak kazı yaptıkları belirlenen 2 kişi, tarihi değeri olduğu düşünülen 15 taşla suçüstü yakalandı.

        Bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yunt Dağı eteklerindeki Maldan Mahallesi Akbaba mevkisindeki 3'üncü derece SİT alanında, kaçak kazı yapıldığını belirledi. Ekipler, dün saat 13.30 sıralarında operasyon düzenlendi. Yüzey kazısı yaptıkları belirlenen İsa Ç. (42) ve Abdul Kadir Ç. (34) suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerleri, eşyaları ve araçlarındaki aramada tarihi değeri olduğu değerlendirilen farklı motif ve şekillerdeki irili ufaklı toplam 15 taş parçasıyla kaçak kazıda kullandıkları belirlenen bir çanta, kazma, çekiç, levye, demir çubuk, bıçak ve üç inşaat eldiveni ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilecek.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa Serkan ÖZDEMİR

        2021-07-24 12:53:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa