Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi ilçede bulunan parklarda yenileme çalışmalarını devam ettiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılandı.

        Yunusemre ilçesinde çocukların ve ailelerin daha güzel bir ortamda vakit geçirmeleri için çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, ilçede bulunan parklarda yenileme çalışması yapıyor. Yaz aylarında ve Kurban Bayramı öncesinde ekiplerin yaptığı yoğun çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılanıyor. Mahallesinde yapılan park yenileme çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Uncubozköy Muhtarı Halil Oğulganmış, ”Yunusemre Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mahallemizde bulunan parklarda yenileme çalışması yapıyor. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim.” dedi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise ilçede bulunan parkların hepsinde belirli bir program dahilinde yenileme ve bakım çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa