Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Pamukkale'den kalkış yapan yabancı uyruklu yamaç paraşütçüsü, rüzgara kapılarak yaklaşık 5 saat havada süzülerek Manisa'nın Selendi ilçesine acil iniş yaptı.

        Denizli Pamukkale'den kalkış yapan Bangladeş uyruklu Riad Khan, havada ters rüzgara kapıldı. Rüzgarın etkisiyle yaklaşık 5 saatlik bir uçuş yapan Khan, Manisa'nın Selendi ilçesine kadar sürüklendi. Khan, 5 saatlik havada kalmasının ardından ilçeye bağlı Karşıova Mahallesi'nde bulunan Selim Acar isimli bir vatandaşın evinin bahçesine acil iniş yaptı. Paraşüt sporcusu Khan'ı gören meraklı vatandaşlar durumu Selendi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Vatandaşlar oldukça bitkin durumda olan Khan'a su ve yiyecek ikramında bulundu. Bölgeye gelen polis ekipleri daha sonra paraşüt sporcusu Khan'ın Denizli'ye dönebilmesi için Uşak iline yönlendirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa