Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)MANİSA´da, kalbindeki kitle nedeniyle ağustos ayında ameliyat olacak Ali Güler´in (8), helikoptere binme hayali gerçek oldu. Vali Yaşar Karadeniz´in talimatıyla İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan havadan denetimde Ali Güler de helikoptere bindi.

        Manisa´da, 1,5 yıl önce kalbinde kitle bulunduğu tespit edilen Ali Güler´in ailesi, oğullarının en büyük hayali olan helikopterle uçma isteğini gerçekleştirmek için Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi´ne (CİMER) talepte bulundu. Manisa Valiliği´ne yönlendiren talep sonrası Vali Yaşar Karadeniz, doktorlarından sağlık yönünden sakınca olmadığına dair rapor istedi. Raporun olumlu çıkması üzerine Vali Karadeniz, Ali´nin bu isteğinin gerçekleştirilmesi yönünde talimat verdi. İl Jandarma Komutanlığı´nda misafir edilen Ali Güler ve annesi Hatice Güler, yapılan havadan denetimde askeri personelle birlikte helikoptere bindirildi.

        Uçuş sonrası Ali Güler, hayalinin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.DHA-Genel Türkiye-Manisa Ersan ERDOĞAN

        2021-07-17 09:28:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa