Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaklaşık 40 derece sıcaklığın etkili olduğu Manisa’da batı yönünden gelen kara bulutlar ve sağanak yağış gündüzü geceye çevirdi. Kararan bulutlar yüzünden sokak aydınlatmaları yanarken araç sürücüleri arabalarının farlarını yaktı.

        Manisa’nın Spil Dağı Milli Parkında 40 derece sıcaklık yaşanırken saatler 16.00’yı gösterdiğinde bir anda batı yönünden gelen kara bulutlar gündüzü geceye çevirdi. Aydınlatma lambalarının otomatik olarak devreye girdiği Spil Dağı Milli Parkında görüş mesafesi düşmesi nedeniyle sürücüler araçlarının farlarını yakarak ilerledi. Yaklaşık 10 dakika etkili olan sağanak yağışın ardından çekilen kara bulutlar sonrası Spil Dağı Milli Parkı yeniden gündüzü yaşadı.

        Manisa Spil Dağı Milli Parkı Müdürü Halil Ernalçacı, “Şu an saatler 16.05. 5 dakika önce hava güneşli her şey güzeldi. Görüş mesafesi 5 kilometreydi şuanda 2050 metreye düştü. Şuan göz gözü görmüyor. Bina kendini korumaya açtı ve ışıklandırmalar devreye girdi. Gece gibi oldu. Tamamen açık bir hava varken şuanda lambalar yandı. Araçlar farlarını yaktı. Hava kapalı ve çok yoğun bir sis var. Burası Spil.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa