Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2627 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek adaylara başarılar diledi.

        Kariyer gelişimleri açısından önemli bir sınava girecek öğrencilerin, hedeflerine ulaşmak için hafta sonu gerçekleşecek sınavda ter dökeceğini söyleyen Rektör Ataç, “Sevgili Gençler, zorlu bir eğitim öğretim sürecini arkanızda bıraktınız. Hafta sonu, yüksek öğrenim aşamasına geçmek ve hayallerinizdeki mesleğe ulaşmada önemli bir dönemeç olan, Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavına gireceksiniz. Hayatımızda her dönem birçok sınavla karşı karşıya kalıyoruz. Önemli olan hedeflerimize odaklanarak hiç vazgeçmeden sabır ve disiplinle çalışmak. Hedefiniz doğrultusunda yapmanız gereken ise kendinize güvenmek ve başaracağınıza inanarak azmetmek.” ifadelerine yer verdi.

        “Kazanma inancınızın daima yanınızda olması, stres ve endişeden uzak kalabilmeniz, hayallerinizi gerçek kılacaktır” ifadelerini kullanan Rektör Ataç açıklamasını şöyle tamamladı: “Tüm bu duygu ve düşüncelerle, büyük emeklerle hazırlanarak, YKS sınavlarına girecek siz kıymetli gençlerimizi selamlıyor, elde edilecek sonuçların hayallerinize ulaşacak neticeye varmasını tüm kalbimle temenni ediyorum.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa