Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA) - MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde bir apartmanın bahçesinde çıkan yangın, kısa sürede kontrol altına alındı. Apartmanın zemin katında oturan ve dumanları fark edip kendilerini dışarı atan babaanne Ayşe Bağlı ve 3 torunu yara almadan kurtuldu.

        Turgutlu ilçesinde saat 13.00 sıralarında 5 katlı bir apartmanın zemin katında Ayşe Bağlı'ya (57) ait dairenin arka bahçesinde yangın çıktı. Sebebi henüz belirlenemeyen yangında dumanları fark eden Ayşe bağlı, torunları Mehmet Ali Bağlı (10), Furkan Bağlı (9) ve Ceyda Bağlı (6) ile dışarı çıkıp, canları kurtardı. Ardından da durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliği ekipleri, kısa sürede müdahale ederek yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle büyük korku yaşayan babaanne Ayşe Bağlı'yı komşuları ve çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Sağlık ekiplerince tedavi edilen Bağlı, tedbir amaçlı Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evin mutfak bölümüne sıçramadan söndürülen yangında arka bahçedeki malzemeler küle döndü, çevredeki dört dairenin camları ve duvarları zarar gördü.

        İtfaiye ve polis ekipleri, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdi.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2021-06-22 18:31:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa