Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP’li Salihli Belediye Başkanı eğitimci Zeki Kayda, Özel Kalem ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde değişikliğe gitti. Başkan Kayda, 2 müdürlüğe de öğrencilerini atadı.

        “Öğrencilerim gurur kaynağım” diyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli Belediyemizde, okul müdürlüğü yaptığım dönemden öğrencilerim olan birçok gencimiz ile güzel şehrimize hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Teknik personel olarak çalışanların yanında müdürlük görevini yürüten gençlerimiz, Salihli’mize hizmette bizlere yol arkadaşlığı yapmaktadır. Fen İşleri Müdürüm Serkan Sözer, Spor İşleri Müdürüm Uğur Kocagöz ve Temizlik İşleri Müdürüm Rasim Paşa ile yaptığım mesai arkadaşlığına Özel Kalem Müdürü olarak atadığım Damla Sakarya ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak atadığım Ekrem Aysu da katıldı. Öğrencilik yıllarından bu yana tanıdığım müdürlerim ile birlikte Salihli’mize en güzel hizmetleri kazandırmak için çalışacağız. Genç müdürlerime yeni görevlerinde başarılar diliyorum, Allah yardımcınız olsun.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa