Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu’da bir şahıs tartıştığı kişi tarafından evinin önünde bıçaklandı. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken kimliği tespit edilemeyen zanlı olay yerinden kaçtı. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan genç hayatını kaybetti.

        Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Yiğitler Mahallesi Akın Sokak üzerinde meydana gelen olayda Aydın Kuru (34) kimliği öğrenilemeyen bir şahısla henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası ismi öğrenilemeyen şahıs yanındaki bıçakla Aydın Kuru’yu yaralandı ve olay yerinde kaçtı.

        Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aydın Kuru burada ki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        Polis ekipleri kaçan şahıs hakkında arama çalışmalarına başladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa