Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Demirci ilçesinde Ramazan Bayramında dışarıya çıkan yaşlılara çeşitli hediyelerin yer aldığı bayram hediye paketi verildi.

        Demirci'de saat 14.00 ile 20.00 saatleri arasında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar dışarıya çıkarak, parklarda, sokak ve caddelerde gezdi.

        Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, dışarıda olan vatandaşlar için hazırlanan içerisinde kolonya, şeker ve maskenin bulunduğu hediye paketlerini hediye ederek, bayramlarını kutladı.

        Yaşlılar ve kronik hastalarda Başkan Selami Selçuk'un hediyesinden dolayı teşekkür etti.

        Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada, "Covid19 salgını sebebiyle bu bayram evlerimizdeyiz. Yaşlılarımızın bayramın ilk gününde saatliğine dışarıya çıktılar. Onları yalnız bırakmak istemedik. Hazırladığımız bayram paketlerini hediye ettik, bayramlarını kutladık. Yaşlılarımız bizim herşeyimiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa