Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU(Manisa), (DHA)- MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, bugün sokağa çıkma yasağından muaf tutulan 68 yaşındaki Yusuf Kumçiftlik, "Dışarı çıktığımız için mutluyuz. Evde otura otura, ayaklarımız şişti. Çıktık biraz dolaşmaya. Şansımıza güzel havanın keyfini yaşıyoruz. Damadımla da telefonda görüntülü bayramlaştık" dedi.

        Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olan vatandaşlar, belirli saatlerde getirilen serbestlikle yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıktı. Bir hafta aradan sonra evlerinden çıkan vatandaşlar, sokaklarda ve caddelerde yürüyüş yaptı, parklarda oturdu. Güzel havanın tadını çıkaran vatandaşlar, mutlu olduklarını belirtti.

        Koza Pazarı Parkında oturan 68 yaşındaki Yusuf Kumçiftlik, dışarıda bulunmaktan oldukça mutlu olduğunu söyledi. Bir yandan güzel havanın tadını çıkartan Kumçiftlik, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde uzakta olan damadıyla telefonda görüntülü bayramlaşmanın sevincini de yaşadı. Kumçiftlik, "Dışarı çıktığımız için mutluyuz. Evde otura otura, ayaklarımız şişti. Çıktık biraz dolaşmaya. Şansımıza güzel havanın keyfini yaşıyoruz. Damadımla da telefonda görüntülü bayramlaştık" dedi.DHA-Genel Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2020-05-24 17:21:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa