Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bulvarı üzerinde Fatih Köprülü Kavşağı altından başlayıp, eski garaja kadar devam eden güzergahta başlattığı proje ile otomatik damlama sulama sistemine geçti. Yaklaşık 1 kilometrelik alanın otomatik sulamasına başlanırken, çalışmaların tamamlandığı alanda uygulanan peyzaj çalışmasıyla da Mimar Sinan Bulvarı dekoratif taşlar, lavanta, sarı papatya ve alev çalısı bitkileri ile bezenerek yeni görünümüne kavuşturuldu.

        İl genelinde hayata geçirdiği yeşil alan projeleri ile adından söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bulvarında da önemli bir projeyi hayata geçirdi. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapımı sürdürülen peyzaj projesi ile Mimar Sinan Bulvarı'nda geçtiğimiz yıllarda yapılan tankerle sulama sistemi ortadan kalktı. Fatih Köprülüğü Kavşağı altından başlayan ve eski garaja kadar devam edecek olan bir buçuk kilometrelik yol güzergahını kapsayan peyzaj çalışmalarının yaklaşık 1 kilometrelik bölümü tamamlanarak otomatik damlama sulanmasına başlandı. Gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarıyla da dekoratif taşlar, lavanta, sarı papatya ve alev çalısı bitkileri ile bezenerek yeni görünümüne kavuşturuldu. Kent Estetiği Daire Başkanlığı'ndan konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirmede projedeki otomatik sulama sistemi ile tankerle sulamanın ortadan kaldırıldığını ifade edilirken, sulama esnasında oluşabilecek trafiğin önüne geçileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa