Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA) MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, kamyonet ile çarpışan motosikletten yola savrulan sürücü Nihat Kurtoğlu (53), yaralandı.

        Kaza, saat 16.00 sıralarında, Küçük Sanayi Sitesi girişinde meydana geldi. Hasan Çağatay'ın (18) kullandığı 45 AEN 020 plakalı kamyonet ile Nihat Kurtoğlu yönetimindeki 45 ZB 0359 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada savrulan motosikletten yola düşen ve kaskı takılı olan Kurtoğlu, yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Kurtoğlu'nu ilk müdahalenin ardından ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kamyonet sürücüsü Hasan Çağatay, kazayı yara almadan atlatırken, tedaviye alınan Nihat Kurtoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2020-05-13 18:02:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa