Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni tip korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında 40 gündür sokağa çıkmaları kısıtlanan 014 yaş aralığındaki çocuklar, 11.0015.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile uzun bir aradan sonra sokağa çıkıp güneşli günün tadını çıkardı.

        Türkiye’de korona virüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla 4 Nisan’dan beri 20 yaş altındaki çocukların sokağa çıkması kısıtlanırken, atılan normalleşme adımları sonrası 20 yaş altı sokağa kısıtlaması hakkında da değişiklikler yapıldı. Bu kapsamda bugün 11.0015.00 saatleri arasında getirilen serbestlik ile, Kula’da 40 gündür sokağa çıkmayan 014 yaş aralığındaki çocuklar, sokağa çıkıp güneşli günün tadını çıkardı. Anne ve babaları ile birlikte sokağa çıkan 014 yaş aralığındaki çocuklar, ilçe sokaklarında gezip, parklarda eğlenmenin tadını çıkardı.

        Uzun bir aradan sonra dışarı çıkabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden 11 yaşındaki Deniz Kayadelen, “Uzun zamandır evimizdeydik. Verilen izin ile birlikte arkadaşımla sokağa çıkarak, paten kayma hobimizi gerçekleştirdik.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa