Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emre SAÇLI / SALİHLİ (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Salihli ilçesindeki 40 fırın, koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahiplerine yönelik askıda ekmek uygulaması başlattı.

        Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Makasçı, koronavirüs salgını sebebiyle Salihli'de faaliyet gösteren 40 fırında askıda ekmek kampanyası başlatıldığını açıkladı.

        Askıda ekmek projesinin, Türkiye'de çok eskilere dayanan bir uygulama olduğunu belirten Makasçı "Fırıncı esnafımız dilediği kadar ekmeği askıya asıp, ihtiyaç sahiplerine verirken, buna mahalle sakinleri ve hayırsever vatandaşlarımızda katkıda bulunarak yardımcı oluyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, ücretsiz olarak günlük ekmeklerini fırınlardan temin edebilirler. Dünya genelindeki salgın sebebiyle ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlarımıza, 'Bizim de katkımız olsun' diyen vatandaşlarımız, gittikleri fırınlarda askıda ekmek kampanyasına destek olarak yardımcı olabilirler" dedi.

        Makasçı, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak bizlerin görevi. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Böyle zor durumlarda insanlar birbirlerine yardımcı olması çok önemli. Karşılıklı dayanışma içinde bu zor günleri atlatacağımıza inancımız tamdır" diye konuştu.DHA-Genel Türkiye-Manisa / Salihli Emre SAÇLI

        2020-04-06 16:55:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa