Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, semt pazarında esnafa ve alışveriş yapanlara koruyucu maske dağıttı ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

        Dünya Sağlık Örgütü'nün pandemi olarak nitelendirdiği korona virüs salgınının Türkiye'de görülmesinin ardından, Akhisar Belediyesi tarafından vatandaşları korumak ve salgının kentte yayılmasını engellemek amacıyla önlemler alınmaya devam ediyor. Önlemler kapsamında, Akhisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri cuma pazarında, pazarcılara ve vatandaşlara koruyucu maske dağıttı. Ayrıca pazar yeri giriş noktalarında vatandaşların ellerine el dezenfektanı sıkan ekipler, semt pazarında sebze, meyve ve gıda maddeleri dışında sergi açılımına da izin vermedi.

        Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun talimatları doğrultusunda ilçe genelinde denetimlerin arttırıldığını belirten zabıta ekipleri, vatandaşlara koruyucu maske ve bilgilendirme broşürleri dağıtarak hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa