Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korona virüs salgınına karşı etkin bir mücadele gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes ilçesinde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gördes Belediyesi tarafından kurulan özel ekipler ilçedeki cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un talimatları ile oluşturulan özel ekipler, dezenfekte çalışmalarını ilçe merkezinde sürdürdü. Ekipler önce, cadde ve sokakları özel solüsyonlu sularla özenle yıkadı, ardından da yine özel ilaçlar ile dezenfekte işlemi uyguladı.

        İlçe halkı yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, korona virüs salgınına karşı örnek bir mücadele ortaya koyan Manisa Büyükşehir ve Gördes Belediyesi başkanlarına teşekkürlerini iletti. Vatandaşın sağlığının her şeyden önce geldiğini belirten Başkan Akyol, dezenfekte çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüleceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa