Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA) Manisa'da eskrimle uğraşan çocuklar, koronavirüs salgını nedeniyle bireysel antrenmanlarına evlerinde devam ediyor. Küçük sporcular, salgına karşı herkesin evde kalması gerektiğini söyledi.

        Dünya ve Türkiye'yi etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle organizasyonlar ertelenirken, sporcular evlerinde idman yaparak formlarını korumaya çalışıyor. Manisalı eskrimci çocuklar da evlerinde gerçekleştirdikleri antrenmanlarla turnuvalara hazırlanıyor. "Spor her koşulda yapılır" diyen küçük eskrimciler, antrenörleri tarafından verilen program dahilinde bireysel idman yapıyor.

        Türkiye'nin ve diğer ülkelerin koronavirüsü yeneceğine inandıklarını vurgulayan sporcular, vatandaşlara da salgına karşı evlerinden çıkmamaları ve Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği 14 kurala uymaları çağrısında bulundu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Eskrimcilerin çalışmalarından görüntüler

        DHA-Spor Türkiye-Manisa DHA

        2020-03-23 15:00:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa