Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cemil SEVAL/MANİSA, (DHA) - MANİSA'da, koronavirüs salgını nedeniyle evde uzaktan eğitime katılan Emine Tekel (11), uygulamadan memnun olduklarını belirterek, "İnşallah virüs ülkemizden bir an önce gider" dedi. 

        Türkiye'de koronavirüs nedeniyle 16 Mart'ta Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitime ara verildi. 1 haftalık aradan sonra bugün televizyon ve internet üzerinden ilk kez öğrenciler, uzaktan eğitimle evde ders görmeye başladı. Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi'nde oturan, Mustafa Yazıcı Ortaokulu'nun 5'inci sınıf öğrencisi Emine Tekel, "Bugün uzaktan eğitime başladık, gayet güzel. İnşallah virüs ülkemizden bir an önce gider" diye konuştu. 

        Emine Tekel'in annesi Fatma Tekel (33) ise "Çocuklarımızın sağlığı açısından Milli Eğitim Bakanlığı'mızın başlatmış olduğu bu çalışmayı çok iyi buluyorum. Biz çocuklarımızla birlikte evde kalıyoruz. Bence uzaktan eğitim çok iyi düşünülen bir şey" dedi.DHA-Genel Türkiye-Manisa Cemil SEVAL

        2020-03-23 13:39:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa