Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesindeki belediyeye ait Uluslararası Trap Skeet Atış Poligonu, korona virüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verdi.

        Salihli’nin Kabazlı Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren, milli atıcılarının antrenman yapmak için geldiği Türkiye'nin yedinci, Ege Bölgesi'nin en büyük poligonu olan Uluslararası Salihli Trap Skeet Atış Poligonu, korona virüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerini geçici olarak durdurma kararı aldı. Yapılan açıklamada “Toplu kullanım alanı olan Salihli Belediyesi Trap Skeet Atış Poligonu Korona virüs “Kovid19) nedeniyle sağlığınız düşünülerek tedbir amaçlı geçici süreliğine faaliyet göstermeyecektir” denildi.

        Öte yandan geçtiğimiz hafta Salihli Belediyesi ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu işbirliğinde yapılması düşünülen 2. Trap Grand Prix Turnuvası da koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa