Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyesi, doğalgaz hat döşeme çalışmaları nedeniyle Şüheda ve Ferah Caddesi ile 539 Sokakta bozulan yollarda düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

        Doğalgaz hat döşeme çalışmaları ve kötü hava koşulları dolayısıyla vatandaşların mağdur olmaması için yoğun mesai harcayan Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şüheda ve Ferah Caddesi ile 539 Sokakta bozulan yollarda düzenleme çalışmaları yaparak kilit parke taş döşedi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle doğalgaz alt yapı çalışmaları dolayısıyla ilçe merkezinde yıpranan yollarla ilgili tespit ve değerlendirme çalışması yaparak tüm cadde ve sokaklarda kilit parke taş döşeme ve asfalt sathi kaplama çalışmaları başlattığı, çalışmaların ise devam edeceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa