Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Yaşar Demirel, parti yönetimi, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve eşleriyle bir araya gelerek, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

        Geçtiğimiz 26 Aralık tarihinde AK Parti Alaşehir İlçe Başkanlığı görevine başlayan Yaşar Demirel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması ile parti tanışma toplantısını bir arada gerçekleştirdi. Toplantıya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seniha Karakaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Taşpınar, teşkilatların yönetim kurulu üyeleri ve eşleri katıldı. Toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, kadınlara çiçek dağıtarak kadınlar günlerini kutladı. Programda konuşan Demirel, "8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Biz aslında 8 Mart günü günlerinizi kutlamayı düşündük, programların yoğunluğu nedeniyle, bu güne erteledik. Amacımız görevimize yeni başladığımız için, yönetim kurulu, kadınlar kolu ve gençlik kolları üyelerimiz ve eşleriyle birbirimizi tanıştırmak istedik. Sizlerin emeklerinizin karşılığını asla ödeyemeyiz. Siyasetçiler olarak eve geç geliyoruz, bazen gelemiyoruz. Sizleri ve çocuklarımızı ihmal ettiğimiz zamanlar oluyor. Ancak siyaseti de birilerinin yapması gerekiyor. Bu sorumluluğu birilerinin alması gerekiyor. Cennet anaların ayağının altındadır. Dünya nüfusunun yarısı kadınlardan oluşur, diğer yarısını da yetiştiren kadınlardır. Bizler sizlere her zaman muhtacız. Bu vesile ile hem kadınlar gününüzü tekrar kutluyorum, hem de sizlerden destek ve fedakarlık istiyoruz. 11 Nisan'da ilçe kongremiz var. Kongre ile ilgili çalışmalarımız başladı, inşallah yüzümüzün akıyla kongremizi de yapacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa