Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol uygulaması sırasında park halindeki bir araçtan şüphelendi ve araçtan bir tıra huniler yardımıyla yakıt verildiği tespit edildi. Ekipler yaptığı arama sonucunda bin litre mazot ele geçirerek, akaryakıta el koyarken 3 kişi de gözaltına alındı.

        Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Avşar Mahallesi'nde İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yaptığı yol uygulamasında park halinde bulunan 35 AKD plakalı kamyonetin durumundan şüphelenen ekipler yaptıkları incelemede araçta bin litre akaryakıt tespit etti. Akaryakıtın faturalarını soran ekipler şahısların fatura ibraz edememesi üzerine yakıta el koydu ve şüpheli H.H.Ü., İ.Ü. ve araçtan yakıt alan M.N. ekiplerce gözaltına alındı.

        Gözaltına alınan şahısların jandarmada sorgusunun devam ettiği ve sorgulamanın ardından şahısların adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa