Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - MANİSA'nın Akhisar ilçesinde 40 yıldır seyyar şemsiye tamirciliği yapan İsmail Karabenliler (60), şemsiye fiyatlarına gelen zamların kendilerine yaradığını söyledi. Karabenliler, artık birçok kişinin zarar gören şemsiyelerini atıp yenisini almak yerine tamire getirdiğini belirterek, "Bu kış işlerimiz açıldı" dedi.

        Yazın tarım işçiliği yapan, 4 çocuk babası İsmail Karabenliler, kış aylarında ise ilçe merkezindeki Şadırvan Mevkisi'ndeki Şükran Ayaz Parkı köşesinde seyyar şemsiye tamirciliği yapıyor. Karabenliler, bu kış işlerinin iyi gittiğini söyledi. Son iki ay içinde 40'ın üzerinde şemsiye tamir ettiğini belirten Karabenliler, "Şemsiyeler, kalite ve büyüklüğüne göre 40 100 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Birkaç kullanımlık 10 ile 20 TL arasında satılan şemsiyeler de var ancak, bu ucuz şemsiyelerin tamiri olmuyor. Bana gelen şemsiyeler genelde kaliteli olanlar. Neredeyse küçük bir çadır büyüklüğündeki kırık bir şemsiyeyi tellerini değiştirerek, 20 liraya tamir ediyorum" dedi.

        Kazandığı paralarla 3 çocuğunu evlendirdiğini belirten Karabenliler, "İşlerimiz böyle güzel gitmeye devam ederse hedefim, son çocuğumu da evlendirip, bir yuva sahibi yapmak" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa