Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'de milli maç arasının ardından 9 günde Kasımpaşa, Sevilla ve Göztepe ile kozlarını paylaşacak Akhisarspor'da U21 takımının oyuncuları Doğukan, İlke, Mert Efe, Bora, Ali Kaan ve Göksu, teknik direktör Cihat Arslan tarafından A Takım ile antrenmana çıkarıldı. 

        Gençlerin çok özel yeteneklere sahip olduğunu belirten Arslan, "Oyuncularımız hiç yabancılık çekmeden ağabeylerine uyum sağladı. Genç kardeşlerimizin önümüzdeki aylar ve yıllarda Akhisarspor'a önemli katkı sağlayacaklarına inanıyorum" dedi.

        Altyapı antrenörleri Harun Tayfun ve Şentürk Karabak periyodik olarak ilerleyen günlerde diğer genç futbolcuların da çalışmalara dahil olacağını söyledi. 

        Öte yandan Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlılarda ülkesi Brezilya'da menisküs ameliyatı olan Serginho, sakatlıkları devam eden Bilal, Eray, Manu ile babası kalp krizi geçiren Sissoko idmana katılmazken, Mustafa Yumlu ise maskeyle çalıştı. Cihat Arslan, milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, "Trabzonspor karşısında mağlup olmamıza rağmen oyuncularım hırslı ve disiplinli mücadele etti. Önümüze umutla bakıyoruz" diye konuştu. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa