Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Selendi ilçesinde askere gidecek bir gencin yemeğine katılan Selendi Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, asker adayına Türk Bayrağı hediye etti.

        Selendi Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, asker adayı Tuğrul Kılınç için düzenlenen yemeğe katıldı. Yemekte asker adayı Tuğrul Kılınç ile sohbet eden Kaymakam İrdelp, Kılınç'a Türk Bayrağı hediye etti. Yemekte konuşan Kaymakam İrdelp, "Dünyada başka ülke yoktur böyle davulla zurnayla asker ocağına aileler çocuğunu yollasın ve böyle bir ülke yoktur ki genci askere oynayarak, dostlarıyla eğlenerek gitsin. Ülkemiz onun için çok önemli. Bizim bu değerlerimizi kaybetmememiz unutmamamız lazım. Bu yüzden güzel ilçemiz Selendi’de bu geleneğimizin devam etmesi Türk halkının ülkesine, vatanına ne kadar vatansever insanlar olduğunu çocuklar ve gençler yetiştirdiğini gösteriyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa