Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Turgutlu ilçesinde hırsızlar tarafından çalınan 2 ton kuru üzüm İlçe Jandarma ekiplerinin çalışmaları sayesinde bulunarak çiftçiye teslim edildi. Hırsızlar ise çaldıkları üzümleri başka bir yere götürmek üzere bir araca yükledikleri sırada suçüstü yakalandı.

        Olayi 16 Eylül'de Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Sarıbey Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çiftçilik yapan H.S.'ye ait çuvallanmış yaklaşık 2 ton kuru üzüm, hırsızlar tarafından çalındı. Durumun haber verilmesi üzerine Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

        Hırsızların izini süren jandarma ekipleri dün akşam saatlerinde A.G. (40) ve O.K.'yi (63) hırsızlık mallarını araca yükledikleri sırada suçüstü yakaladı. Operasyonda H.S. ait olduğu tespit edilen yaklaşık 2 ton kuru üzüm ele geçirildi.

        Öte yandan şahısların üzerinde yapılan aramada 1 adet 9 milimetre tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ve 19 adet 9 milimetre çapında fişek ve 1 adet 12 kalibreli av tüfeği, 24 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

        Gözaltına alınan şahısların sorgusu devam ederken jandarma sorgusunun ardından şahıslar adli mercilere sevk edilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa