Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Küçük Kasabalı Hoşgeldin" projesi kapsamında ilçede yeni doğan bebeklere içerisinde çeşitli bebek eşyalarının yer aldığı paket hediye edecek.

        Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen ‘Küçük Kasabalı Hoşgeldin’ projesiyle Turgutlu ailesi günden düne büyümeye devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin yeni doğan küçük hemşerileri için hazırlattığı hediye paketlerini ailelere ulaştırmaya devam ediyor. Aramıza yeni katılan küçük hemşerilerine ilk hediyelerine vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ve aileleriyle bu mutluluğu paylaştıklarını belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin “Aramıza yeni katılan küçük hemşerilerimize onlar için hazırladığımız hediyeler ile merhaba demek istedik. Yavrularımız büyüyüp iyi bir birey olduklarında eminim ki Turgutlulu olmaktan gurur duyacaklar. Sevgili annelere ve babalara bebekleriyle birlikte sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim” dedi. Başkan Şirin ayrıca 9 ay içerisinde bin 100 aileye içerisinde paket verdiklerini yeni bebeği olan ailelerin Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmelerini gerektiğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa