Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, gece gündüz demeden cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini sürdürüyor.

        Sabah saatlerinde cadde ve sokakların süpürülmesi ile başlayan temizlik çalışmaları daha sonra yolların yıkanması ile devam ediyor. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, temizlik hizmetlerinin belediyelerin asli görevi olduğunu belirterek, "Alaşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı görevlilerimiz, ilçe halkımıza daha yaşanabilir ve temiz bir çevre sunmak için görevine gece gündüz devam ediyor. Ekiplerimiz; ana arterlerde, parklarda, okul çevrelerinde ve tüm mahallelerimizde evsel atıkların toplamasından, cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalarını herhangi bir aksaklığa yer vermeden devam ettiriyor. Ayrıca çöp taksi hizmeti ile yoğunluk yaşanan noktalardaki konteynerler sık sık boşaltılıp; meydanlar, parklar, pazaryerleri ve ana arterler düzenli olarak yıkanıyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa