Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA'nın Sarıgöl ilçesinde, Uzman Çavuş Baha Aksel (30) kullandığı otomobilin bariyerlere çarpması sonucu öldü, meslektaşı olan arkadaşı Mustafa Çağlar (30) yaralandı.

        Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, Bereketli Mahallesi Bereketli Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Sarıgöl'den Alaşehir ilçesi yönüne giden Baha Aksel, yönetimindeki 45 Z 4453 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Bariyerlere çarpan otomobil metrelerce sürüklendi. Sürücü Aksel ile arkadaşı Mustafa Çağlar kazada yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan, Baha Aksel doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Çağlar'ın tedavisi sürüyor. Aksel ve Çağlar'ın, Alaşehir 2. Er Eğitim Ulaştırma Alay Komutanlığı'nda uzman çavuş olarak görev yaptıkları öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa