Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki samanlıkta, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, samanlar ile samanlıktaki 15 çuval kuru üzüm zarar gördü.

        Musacalı Mahallesi'nde çiftçi Serdar Neler'e ait evin 15 metre ilerisindeki samanlıkta, bugün saat 15.00 sıralarında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Samanlıktan yükselen dumanları görenler, yangını itfaiyeye bildirdi. Mahalleye gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yanan samanlar ise traktörle boş bir alana çekildi. Yangın sonrasında ekipler, soğutma çalışması yaptı. Samanların yanı sıra samanlıkta bulunan yaklaşık 15 çuval kuru üzümün de zarar gördüğü belirtildi. Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa