Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi, Ortaköy Biyolojik Gölet Projesi kapsamında 20 bin metre kare alan içerisinde püskürtme çim ve sulu tohumlama yaptı.

        Yuntdağı’nda vatandaşların aileleriyle güzel vakit geçirebileceği Ortaköy Biyolojik Gölet Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, alanda 20 bin metre kare alan içerisinde püskürtme çim ve sulu tohumlama gerçekleştirerek bölgede hummalı bir çalışma yürütüyor. Park ve Bahçeler Müdürü Volkan Aydoğdu, sulu tohumlama ve püskürtme çim çalışmasının Manisa’da ilk olarak yapıldığını vurgularken; sistem hakkında bilgi verdi. Aydoğdu açıklamasında; “Peyzaj, erozyon kontrolü, düzenli depolama alanları, hızlı ve uygun maliyetli olan hydroseeding sistemini bu alanda uyguladık. Manisa’da bir ilk ve oldukça da verimli bir sistem. Amacımız alanı güzel bir görünüme kavuşturmak” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa