Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz Nisan ayında Kuzey Irak’ta vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucu yaralanan Saruhanlı ilçesi Taşdibi Mahallesi’nden Ergun Aktaş’ı Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Şube Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin ziyaret etti.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Şube Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin, geçtiğimiz Nisan ayında Kuzey Irak’ta vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucu yaralanan Saruhanlı ilçesi Taşdibi Mahallesi’nden Ergun Aktaş’a vefa ziyaretinde bulundu. Kahraman Mehmetçiğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına 'geçmiş olsun' temennilerini ileten Özbilgin, tüm gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı bir ömür dilerken, tüm şehitlerimizi de bir kez daha rahmetle andı. Ziyarette Özbilgin, Aktaş’a şanlı Türk bayrağımızı hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa