Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi, Akçakmak yolu üzerinde bulunan eski SSK hastanesi bahçesine araç trafiğini rahatlacak otopark çalışmasına başladı.

        Cumhuriyet Mahallesi Akçakmak Yolu üzerinde bulunan Muzaffer Akan Toplum Sağlığı Merkezi ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi’ni de kapsayan eski SSK hastanesi bahçesine Turgutlu Belediyesi tarafından geçici otopark yapılmaya başlandı. Çalışmanın araç trafiğini rahatlacağını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Bilindiği üzere buradaki alan Sağlık Bakanlığı’na ait bir alan. Burada hem doktorlardan hem de vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda geçici bir otopark yapmak için çalışmalara başladık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce başlanılan çalışmalarda önce alanın temizliği gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde de mıcır dökerek mevcut alanı geçici bir otopark haline dönüştüreceğiz. Yaklaşık 5 bin metrekarelik olan alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum ”dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa