Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor'un yeni taraftar derneği Akhisar YeşilSiyah Taraftarlar Derneği açıldı.

        Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda oynanacak olan Sivasspor maçı öncesi Akhisar YeşilSiyah Taraftarlar Derneği için açılış töreni düzenlendi. Derneğin açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Çavdar, "Bizler bu yolda; yaşam tarzları Akhisarspor olan, onunla yatıp kalkan, renklere gönül vermiş, armayı hayatın merkezine koyan, geçmişine ve şehrine ihanet etmeyen yeşil siyah sevdalılarıyız. Nesilden nesile büyüyen bu sevdanın neferleri, Ve bu sevdayı ayakta tutacak olan bizler; Gençlerin ve çocukların Akhisarspor ve şehir kültürünü tribünlere adapte etmek için gelenleriz. Karşılıksız seven, şeffaf bir yönetimle tüm Akhisarspor sevdalılarını derneğimizin açılışına bekliyoruz" dedi.

        YeşilSiyah Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Başaran ise “Burayı kurmaktaki amacımız alttan yetişen neslin sadece Akhisarspor bilinci ile yetişmesi, İstanbul’un o süslü gidip de göremedikleri sevdanın peşinden gitmemeleri, yani kendi doğum büyüdüğü şehre sahip çıkmalarını istiyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa