Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SPOR Toto Süper Lig'de Akhisarspor, bir süredir A Milli Takım'da da görev yapan futbolcularından Ömer Bayram'a talip olan Galatasaray'la transferin son gününde anlaşmaya vardı.

        Akigo'daki performansıyla geçen sezon mart ayında ilk kez A Milli Takım'a davet edilen 27 yaşındaki sol bek, 3 sezondur forma giydiği yeşil-siyahlılarda Türkiye Kupası ve Süper Kupa sevinci yaşadı. Hollanda'da Nac Breda takımında yetişen gurbetçi sol bek, ülkemizde daha önce 2012-2016 yılları arasında Kayserispor'da da oynadı. 

        Adı Fenerbahçe'yle de anılan tecrübeli futbolcunun Galatasaray'dan yıllık garanti ücretin yanı sıra kulübün sponsorundan bir de ev alacağı öğrenildi. Kendileriyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Ömer Bayram'ın bonservis bedelini açıklamayan Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Ömer'i Kayserispor'dan alırken 3 büyüklerden biri talip olduğu takdirde önünü açacağımıza dair söz vermiştik. Galatasaray'la prensipte anlaşma sağladık. Transfer resmi imzaya kaldı" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa