Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk 2 maçını 1 puanla geçerek en kötü başlangıcını yapan Akhisarspor, lig başlar başlamaz önemli oyuncularını uzun süreliğine kaybetmenin şokunu da yaşadı. 

        İç sahadaki son Çaykur Rizespor maçında ayak bileğinden sakatlanarak oyun dışı kalan sağ bek Miguel Lopes'in 4 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) aynı maçta rakibine tükürdüğü için direkt kırmızı kart gören golcü Yevhen Seleznyov'a 4 maç ceza vermesi teknik direktör Saafet Susic'in elini kolunu bağladı.

        Geçen sezon devre arasında transfer olduğu Akhisarspor'un tüm skor yükünü çekip takımıyla kısa sürede 2 kupa birden kaldıran Ukraynalı yıldız, ligde Başakşehir, Sivasspor, Ankaragücü ve Galatasaray'la oynanacak kritik maçlarda forma giyemeyecek. Yönetim Seleznyov'un cezasıyla ilgili Tahkim Kurulu'na itiraz ederek indirim talep edecek. 

        Ukraynalı golcünün yokluğunda Saffet Susic'in elinde hücum hattında görev yapabilecek Elvis Manu kaldı. Susic, kamp döneminden bu yana özel olarak ilgilendiği Hollandalı futbolcudan bu periyotta patlama bekliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa