Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesinde belirlenmiş olan kurban kesim yerlerinde incelemelerde bulundu.

        Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kurban bayramı nedeni ile Şehzadeler’ de belirlenmiş olan kurban kesim yerlerinde incelemelerde bulundu. Şehzadeler ilçesinde Alaybey Pazar yeri ve Nurlupınar Pazaryerlerinin kurban kesim merkezi olarak belirlendiğini ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün mübarek arefe günü. Belediyemize bağlı ekipleriniz çalışmalarını sürdürüyor. Yarın Kurban Bayramının idrak edeceğiz. Yarın vatandaşlarımız bayram namazının ardından kurbanlarını kesecekler. Şehzadeler ilçesinde iki tane kurban kesim yeri belirledik. Bir tanesi Alaybey Pazaryeri diğeri de Nurlupınar Pazaryeri. Vatandaşlarımızın kurbanlarını rahatça kesip hızlı bir şekilde işlemlerini tamamlaması için burada gerekli olan tüm çalışmaları tamamladık. Askı sistemlerinin montajını yaptık. Belediyemizin tüm birimleri bu konuda üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapıyorlar. Nasip olursa bayram süresince hemşerilerimiz bu alanlarda kurbanlarını rahatlıkla kesebilecekler. Rabbim şimdiden kesilecek olan kurbanlarımızı kabul etsin. Bu alanda rahatça kurban kesilecek alanlar oluşturuldu. Kesilen etlerini burada yıkayıp temiz bir şekilde evlerine götüre bilecekler. Ayrıca her yıl olduğu gibi vatandaşlarımıza ikram standımız olacak. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa