Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarının büyük bir kısmını tamamladı.

        Yağmursuyu ve doğalgaz alt yapısının tamamlanmasının ardından, peyzaj ve üst yapı çalışmalarının başladığı caddenin kaldırım ve yolları yenilenerek dekoratif aydınlatma sistemiyle Kurudere Menderes Caddesi kesişim noktasına kadar ışıklandırıldı. Özellikle cadde üzerindeki esnaflar olmak üzere, caddeyi yoğun olarak kullanan vatandaşlar çalışmalara tam not verdi.

        Salihli’de prestije dönüştürülen caddelerin vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda “Salihli’de yoğun olarak kullanılan caddelerimizden olan Atatürk Caddesinde başlattığımız prestij çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. KurudereAvar Prestij Caddesine kadar olan kısımda alt yapı çalışmaları ve üst yapı çalışmaları tamamlandı, çevre ve peyzaj düzenleme çalışmaları da en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Atatürk Caddemiz cep otoparkları, yenilenen kaldırımları, yolu ve son olarak ışıklandırması ile prestij caddesi adına yakışır modern bir görünüme kavuşacak. Atatürk Prestij Caddesi Salihli’mize hayırlı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa