Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesindeki Avcılar Kulübü Başkanı Hasan Demir, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından alınan karar doğrultusunda 20182019 Av Döneminin bugün itibariyle başladığını söyledi.

        Manisa'nın Salihli ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından alınan karar doğrultusunda 20182019 Av Dönemi başladı. Tüm avcılara kazasız av sezonu dileyen Salihli Avcılar Derneği Başkanı Hasan Demir, ayrıca avcıların, av sezonu boyunca yalnızca çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatil günlerinde belirlenen avlanma saatlerinde av yapılabileceklerini söyledi. Demir, avcılara av süreleri ile limitlerine uymaları uyarısında bulundu. Belirlenen günler dışında avlanmanın yasak olduğunu vurgu yapan Demir “Ayrıca av sezonunda avcılarımızın avlanma belgesi, avlanma pulu ve avcılık sertifikası olması şarttır. Bu belgeler olmadan kesinlikle ava çıkılmamalı ve bu belgeler avda yanlarında taşınmalıdır. Çünkü bu belgeleri avlanırken taşımamakta ayrı bir suçtur” dedi.

        Demir, Ege Bölgesi için bıldırcın, üveyik, yaban domuzu için avlanma sezonun başladığını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa