Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRKİYE Basketbol Ligi'ne yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Manisa temsilcisi, ilk antrenmanını Antrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde Atatürk Spor Salonu'nda tam kadro yaptı. Szeon öncesi kadrosunu Orbay Kaya, Tunahan Dikmen, Alihan Deniz Genç, Gurur Baybora, Fırat Töz, Erhan Kocamış, Derrick Marks ve Devin Searcy ile güçlendiren yeşil-beyazlılar, geçen sezondan Recai Öztürk, Çağıl Topbaş, Omay Yıldırım ve Zafer Sezer Alp'i de takımda tuttu.

        Lig maratonuna 12 Ekim'de başlayacak Manisa BŞB'de Antrenör Ceyhun Cabadak, "Ligin yeni takımlarından birisiyiz. Tam kadro çalışmalarımız başladı. Başarılı olmak istiyoruz ve çok çalışmalıyız. Kulübümüzü, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa