Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi Spor Akademisi’nin basketbolcuları, Kent Müzesi’ni ziyaret ederek Turgutlu tarihinde bir yolculuğa çıktı.

        Yaz Spor Okulları kapsamında çalışmalarını sürdüren Turgutlu Basketbol Akademi kadrosu, antremanlarından sonra Kent Müzesi’nde bir araya geldi. Turgutlulu çocuklara tarih bilinci kazandıran en önemli merkezlerden olan Kent Müzesi’nde tarihi bir yolculuğa çıkan sporcular, tüm katları tek tek ziyaret edip inceleyerek sorumlulardan bilgi aldı. Adeta geçmişle geleceğin bir araya geldiği ziyarette, düşman tarafından yakılıp kül edilen Turgutlu’nun küllerinden doğuş hikayesini dinleyen ve tasvirleri inceleyen sporcular, kendilerine bu imkanı tanıyan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti. Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Müze Sorumlusu Mehmet Gökyayla, Tarihi Üzümcüler Konağı’nın restore edilmesinin ardından titiz bir çalışmanın yürütülerek 19 Mayıs 2017’de kapılarını ziyaretçilerine açan Kent Müzesi’nin Basketbol Akademi’nin diğer dallarında faaliyet gösteren sporcu genç ve çocukları ağırlamaya devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa