Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, kimliği belirsiz 2 kişi av tüfeğiyle ateş ederek sokakta bir köpeği öldürdü. Polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

        Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Selvilitepe Mahallesi 107 Sokak üzerinde meydana geldi. Motosikletle dolaşan kimliği belirsiz 2 kişi, av tüfeğiyle sokakta bir köpeğe nişan alarak ateş etti. Saldırganlar ardından olay yerinden ayrıldı. Çevredekiler olayı polise bildirdi. Polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Saldırganların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Boynunda tasma bulunan köpeğin sahibinin olup olmadığının da araştırıldığı kaydedildi.

        Turgutlu Hayvanları Koruma Dernek Başkanı Seyhan Sallıtepe, köpeğin fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşıp, şu sözlerle tepki gösterdi:

        "Öyle bir ihbar geldi ki, öyle bir görüntüyle karşı karşıya kaldım ki elim ayağım kesildi. Saat 23.05'te yediemin deposu önünde 2 kişi tüfekle bir köpeği kafasından vurmuşlar, motosikletiyle kaçmışlar."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa