Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesi’ndeki 5507 sokak ve çevresinde yağışlı havalarda meydana gelen taşkın sorununu ortadan kaldırmak için yağmursuyu hattı döşeme çalışmasına başladı.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağışlı havalarda su taşkını ve birikintisi olmaması için altyapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesi’nde yaşayan Cevdet Cömert adlı vatandaşın talebi üzerine 5507. Sokakta yağmursuyu hattı döşeme çalışmasına başladı. Yağışlı havalarda su birikintisi ve taşkınları döşenen hat sayesinde ortadan kalkmış olacak. MASKİ Genel Müdürlüğünce mahallenin mağduriyetinin giderileceği içim memnun olduklarını belirten mahalle sakini Cevdet Cömert, “Yağışlı havalarda yağmursuları mahallemizde su birikintilerine ve taşkınlarına neden oluyordu. Bu durumu MASKİ’ye bildirdik. Sağ olsunlar derdimize çare olmak için hat döşeme çalışmasını başlattılar. Vatandaşların sorunlarına karşı ilgi ve alakalı oldukları için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ederim. Çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa