Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Kula ilçesinde trafik zabıta ekipleri korsan işçi taşımacılığına yönelik denetleme yaptı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtası ekipleri, kaçak işçi taşımacılarına göz açtırmıyor. Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı ve trafik zabıtasının başlattığı ortak çalışmalar neticesinde Kula’da servis araçlarına yönelik denetimleri arttırıldı. Yaz sezonu olması dolayısıyla Alaşehir ve Salihli ilçelerine işçi götüren servisler denetlenerek, yetki belgeleri kontrol ediliyor, yetki ve amaç dışı taşımacılık yapanlara cezai işlem uygulanıyor. Servislerin yoğun olduğu sabah saatlerinde farklı noktalarda uygulama yapan trafik timleri, usulsüz taşımacılık yapan servislere ceza kesti.

        Kula’da yaz sezonunda işçi taşımacılığının artması ile birlikte Alaşehir ve Salihli ilçelerindeki fabrikalara korsan taşımacılığın da arttığını ifade eden Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Kırlı, trafik denetimlerini sıklaştırdıklarını ve korsan taşımacılığa geçit vermeyeceklerini ifade etti. Resmiyete göre J plaka taşımacılığı haricinde yetki belgesi olmayan taşımacılarından, ticari amaçla taşımacılık yapanlara ve taşıma yetki belgesini amaç dışı kullananlara denetimlerin aralıksız süreceğini ifade eden Kırlı, yetki belgeli taşımacıların mağduriyetinin engellenmesi ve taşımacılık hizmetlerinin disiplin altına alınması için denetimlerin büyük önem taşıdığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa