Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli vatandaşların fiziki ve sosyal engellere takılmadan toplumsal hayata daha etkin katılmasını amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nin Dikili’ye düzenlediği geziye ulaşım desteğinde bulundu.

        Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik projeleriyle de takdir toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesinin engelli bireylere desteği devam ediyor. Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği’nin Dikili’ye düzenlediği geziye ulaşım desteğinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin gün boyu keyifli zaman geçirmesine vesile oldu. Engelli bireylerin toplumsal hayata etkin katılımı amacıyla bu tür organizasyonları desteklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ”Bizim için sıradan olan birçok şeyden maalesef engelli vatandaşlarımız mahrum kalabiliyor. Biz de engeli bireylerimizin bu keyfi yaşamaları amacıyla düzenlenen bu geziye ulaşım desteğinde bulunduk. Gün boyu aileleriyle birlikte keyifli vakit geçiren engelli bireylerimizin yüzlerindeki mutluluğu görmek bizlere yetti” dedi.

        Düzenlenen geziye katılım gösteren engelli vatandaşlar da Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne sağladığı ulaşım desteği için teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa