Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde çıkan yangında 50 dönüm çam ormanı zarar gördü.

        Yangın, Şehzadeler ilçesine bağlı Yukarıçobanisa Mahallesi'nde meydana geldi. Ormanlık alanın yanında bulunan kırsalda henüz nedeni belirlenemeyen ot yangını çam ağaçlarına sıçrayınca yangın büyüdü. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine bölgeye gelen Orman İşletme Şefliğine ait 5 helikopter, 1 amfibik uçak, 25 arazöz ve 4 dozer ile Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını yaklaşık 2 saatte kontrol altına aldı. Yangında 50 dönümlük çam ormanı zarar gördü.

        Yangını ilk gören mahalle sakinlerinden Aydoğan Mersinli, "Ormanın tepesinde başladı. Önce toz gibi bir kara bulut gördüm. Sonra oradan aşağıya benim evin oraya gelesiye kadar 2 dakika sürdü. İtfaiyeye haber verdim. Yukarıdan söndürme çalışması başladı. Bizim evin sınırlarında kaldı. Sınırla çizilmiş gibi tel örgünün kenarında kaldı" dedi.

        Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa