Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor’un katkılarıyla geleceğin tenisçilerini yetiştirmek amacıyla kurs düzenleniyor.

        Yunusemre Belediyespor, yaz spor okullarında düzenlediği tenis kursları yoğun ilgi görüyor. 5 yaş ve üzeri öğrencilere yönelik düzenlenen kurslar, Güzelyurt Mahallesi Barış Alanı Öncü Sitesi içerisindeki kortta gerçekleştiriliyor. Tenis Hocası Beytullah Solmaz kursa olan ilginin kendilerini memnun ettiğini belirtti. Solmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “2018 yılı yaz spor okulları kapsamında tenis branşı spor kursları başladı. Çocuklarımıza sporu sevdirmek amacıyla tenis kursları düzenliyoruz. 5 yaş ve üzeri tüm çocuklarımıza bu kursları veriyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin desteği büyük. Hedefimiz başarılı sporcular yetiştirmek. Bu anlamda Başkanımıza ve Belediyespor Kulübü Başkanımız Arif Alkan ve Spor İşleri Müdürümüz Cengiz Şişmanlar’a çok teşekkür ederiz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa